Pensionstalling

Eind 2019 is Hollander Horses B.V. een samenwerkingsverband aangegaan met Siebe te Bokkel. Siebe komt uit een echte paardenfamilie. Van jongs af aan was hij dagelijks op de stal van zijn grootouders en tante te vinden, Stal te Bokkel in Eerbeek. Daar is zijn passie voor zowel sport als fokkerij begonnen. Van zijn grootvader heeft hij de passie voor de aangespannen sport mee gekregen.

Ondanks zijn relatief jonge leeftijd heeft Siebe inmiddels ruime ervaring met het deelnemen aan hengstenshows, keuringen, aanlegtesten en wedstrijden. Na enkele jaren gewerkt te hebben en ervaring te hebben opgedaan bij verschillende professionele stallen is hij begin 2020 zijn eigen bedrijf Siebe te Bokkel Horse Service begonnen. Op onze accomodatie biedt hij een breed aanbod van diensten aan, waaronder ook het zadelmak maken, keuringsklaar maken en betuigen van paarden.

Als dienst biedt Siebe ook enkele paardenboxen aan voor pensionstalling. Daarbij wordt een all inclusive concept geboden vanuit een optimaal verzorg aanbod voor je paard. Dit houdt in dat je zelf in principe niets hoeft te doen, behalve het leukste van de paardensport namelijk je eigen paard trainen. Wil je meer informatie over deze pensionstalling neem dan rechtstreeks contact op met Siebe via zijn mobiele nummer 06 - 83 22 88 64. Je kunt ook kijken op zijn website www.stbhorseservice.nl of facebook.

Bezoekadres

Wolfskuilen 36
7364 AA Lieren
(nabij Apeldoorn)

h

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08:00 – 22:00
Za-Zo (& feestdagen): 09:00 – 20:00
1e kerstdag geheel gesloten

v

Contactpersoon

Emmy Hollander
info@hollanderhorses.nl
055 – 207 97 92

d

Faciliteiten

Rijbaan buiten eb/vloed 20×60
Rijbaan binnen eb/vloed 20×38
Trainingsmolen
Longeercirkel
Individuele weidegang